RETRO x LIVID

1. desember 2016 0 kommentarer

I dag kan vi stolt presentere det mest eksklusive produktet i vår jubileumskolleksjon! Livid har håndlaget en canvastote i kun 20 eksemplarer, 6 sorte og 14 i navy.

Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene: Alle er laget i fabrikken til Livid i Trondheim av 24 Oz Canvas fra Halley Stevenssons, UK. Det er brukt vegetabilsk lær fra norske kuer garvet i Belgia som er behandlet med urnorsk Lærfett laget på Sunnmøre. Alle lærhåndtak er forsterket med svært sterke nagler som er hamret for hånd. Alle sømmer er tapet for en finest mulig finish. Ingen åpne sømmer. Innerlommer laget av en 14 Oz Svart Selvage denim fra Kuroki i Japan. Retro x Livid brodert på innsiden. Har du lyst til å sikre deg en eksklusiv tote finner du dem nå i alle butikkene og på retro.no HER.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.