Gode baseplagg i godt selskap.

3. mars 2017 0 kommentarer

På Retro legger vi mye vekt på å plukke ut de beste merkene og plaggene du kan bruke mye og lenge. Her er noen av plaggene Sondre, som er innkjøper på Retro Nordre, ville ha sikret seg i vår. Vi har spurt ham hvorfor, og svarene får du her:

1. Et par sneakers fra Common Projects. Enkelt og greit,- Med hånden på hjertet. Disse er de beste skoene jeg har eid og gått med!

2. Collegegenser med print. En god collegegenser er en klassiker og en base i garderoben. Denne med print tilfører energi til antrekket, og dessuten er den tidsmessig veldig riktig- vi ser mye print og logo i motebilde nå.

3. Frakk. Jeg er en forkjemper for å innfører frakken som et hverdagsplagg! Den er vel så fin til en mer casual stil som dette. Et lite stilkræsj gjør uttrykket kulere. Ikke la frakken støve ned i skapet ved å spare den til festbruk.

4. Chinos fra Onesto. Chinos går til alt. Denne fra Onesto er litt kulere, med et lite legg i front som gir buksen den tidsriktige gulrotfasongen. Brett den gjerne opp. Tendensen er at buksene nå blir litt kortere og videre.

5. Ring fra Retro x Tom Wood. Jeg bærer Retros jubileumssamarbeid med Tom Wood med stolthet. Ringen er laget i svært begrenset opplag, den er nummerert og du får den kun hos oss på Retro.

6. Sekk fra Common Projects. Sekken for den kresne vi kun har tatt inn en av. (Hvis du ikke kjøper den gjør jeg.)

Plaggene finner du også i nettbutikken HER.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.