Feriegarderoben

6. april 2017 0 kommentarer

Påskeferien står for døren. Er du en av dem som skal reise til sydligere strøk? Vi har fått bli med hjem til Retrojente Siv Line, som er innkjøper og ansvarlig for dameavdelingen i Carl Johansgate i Trondheim. Hun er i full gang med å pakke til årets påskeferie som skal tilbringes i varmen og prøver gjerne noe av det som får bli med i kofferten. 

Her er Siv Lines pakkeliste. Klikk på plaggene for å se dem i nettbutikken:  Buksedress fra Totême, sandler fra ATP, skjortekjole fra Dagmar, espadrillos fra Arnie Says, totebag fra CalaJade, badedrakt og håndkle fra Totême, sneaker fra Soludos, t-skjorte og strandkjole fra A.P.C., topp fra Filippa k., bukse fra Totême, denimkjole fra Arnie Says, veske fra Coach, espadrillos fra Soludos, buksedress fra Holzweiler, jeans fra Re/Done, linbluse fra Arnie Says, bucketbag fra CalaJade og espadrillos fra UGG. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.