Ferske nyheter fra NIKE!

5. oktober 2017 0 kommentarer

NIKE- En av verdens desidert sterkeste merkervarer og mest kjente sneakersmerke. Vi er så glad for å være en av få butikker i Norge som jobber med Nike og Lifestylelinjen som svært få butikker får tilgang til. Denne uken har vi pakket ut massevis nyheter fra Nike og de ligger nå tilgjengelig i butikk og på retro.no. Nike finner du i alle våre butikker (utvalget kan variere.) Sjekk ut utvalget av sneakers og bekledning fra Nike til dame og til herre i nettbutikken.

Dette må være tidenes tracksuit mener Retrojentene. Deilig, feminin i myk velour.

Air Force 1 fra NIke. Sneakeren som har blitt et fenomen og en klassiker. Basketskoen er oppkalt etter den amerikanske presidentens fly og ble første gang lansert i 1982. Siden har den blitt produsert i over 2000 variasjoner. Elsket av både basketballspillere, musikere og sko- og moteinteresserte mannen/ kvinnen i gata.

Air Max Jewell er en elegant , slitesterk og lettanvendelig sneaker som garantert blir en favoritt. Fjærlett demping med Max air enhet i helen.

Nike har funnet frem Charles Barkleys ikoniske baskersko fra arkivene og relansert tøffingen Air Max CB 94.

Huarache Run SE. Retrodesignet og moderne komfort i skjønn forening. Nike har fornyet ikonet fra 1990 med moderne komfort, men bevarer det legendariske utseende.

Nike Air Max 95 Skulls er en hyllest til Steve Prefontaine og Marshfield High School logo.

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.