Sporty nyheter!

17. november 2017 0 kommentarer

Sporty nyheter på Retro! 

Sport er en sterk tendsens i motebildet nå og grensene mellom tekniske sportsklær og hverdagstøy viskes ut. Merker du før forbandt kun med trening har nå sterk innflytesle i motebildet. Plaggene er multifunksjonelle og kan gjerne brukes i og utenfor trengsstudioet. Tekniske jakker, hoods, college, sneakers og tights er en del av hverdagsgarderoben. 

To spennede nyheter er akkurat levert! 

LNDR fører multifunksjonelle plagg i innovative, tekniske materiell som er perfekte i og utenfor treningsstudioet! LNDR er visker ut grensene mellom avslappet hverdagsstil og tekniske sportsklær. Kvalitet, fit og komfort det essensielle. Materialene som brukes er temperaturregulerende, antibakterielle, sømløse og testes for gjennomsiktighet. 

En annen nyhet Retrojentene har gledet seg til å vise frem er veskene fra State of Escape. En solid, lett og myk veske i neoprenkvalitet og sporty uttrykk. Super til reise, trening og tøff til hverdags.

Rett rundt hjørnet er enda en rå nyhet til jentene,- P. E. Nation. Gled dere!

Ellers har vi noen sporty ess i ermet til gutta også- Adidas, Patagonia, Blackbox/ North Face, capser fra Ciele og sandaler fra Suicoke. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.