P.E Nation - nykommeren innen activewear

16. april 2018 0 kommentarer

Våren har ankommet og det samme har noen nye merker her på Retro. Vi leter alltid etter nye merker til våre kunder, både for inspirere til å prøve noe nytt og vise noe man ikke har sett tidligere.

P.E Nation er et nytt og fremtidsrettet merke innen activewear, etablert i Sydney, Australia av stylist og designer Pip Edwards and designer Claire Tregoning. Merket er best kjent for sine nostalgiske, fysisk-inspirerte, fargeblokkerte legginger og topper som er designet med vekt på funksjonalitet, stoff og passform for å imøtekomme behovene til dagens on-the-go livsstil. P.E. Nation varer er allerede en favoritt blant flere moteprofiler og kjendiser, og vi selv elsker dette merket på grunn av deres vekt på å feire individualitet og frihet.

Treningsklær er ikke nødvendigvis det det var før i tiden. Det siste året har treningsklær tatt store steg innover mot streetwear. "Activewear" er en trend som er her for å bli.  En sporty look du kan bruke både på og etter treningssenteret. Det er for deg som lever en aktiv livsstil, hvor komfort ikke skal gå på bekostning av stil.

P.E Nation finner du på dameavdelingen i Nordre, Kristiansand og Bergen. Utvalget på nett finner du HER

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.