Plan x Holzweiler x Costume

23. mai 2018 0 kommentarer

 

HOLZWEILER DESIGNSAMARBEID - EQUALITY 

Vær med å gjør en forskjell! Motehuset Holzweiler har inngått et designsamarbeid sammen med Costume & Plan Norge, der inntektene fra salget går til Plans hjertesak Equality - og spesifikt jenters rettigheter

Kolleksjonen består av t-skjorter og gensere i tre farger som er inspirert av forskjellige hudtoner - shades of nude. Susanne Holzweiler, en av merkets grunnleggere, forteller i siste nummer av Costume at de hadde lyst til å skape et nytt tegn som kan brukes på bilder, for å symbolisere equality. Det er dette equality-tegnet man finner på plaggene - to hender som møtes uten å berøre hverandre - i balanse og likeverd.

Overskuddet fra samarbeidet går til prosjektet Safer Cities i New Delhi i India. Her er vold og overgrep mot jenter utbredt. Plans prosjekt bidrar til å skape et tryggere miljø, slik at jentene kan bevege seg fritt. Bedre opplyste gater, informasjonskampanjer og trygge møtesteder for ungdom er blant tiltakene. I tillegg mobiliserer Plan ungdom, jenter som gutter, til selv å jobbe for å endre sitt eget lokalmiljø og skape et bedre sted å bo.

Støtt saken ved å kjøpe din Equality t-skjorte eller hood i en av våre butikker eller på retro.no her.

En rekke kjente, norske jenter støtter samarbeidet og er med å gjør en forskjell. Ønsker du også å gjøre det samme?