Let`s go somewhere med SOLUDOS!

3. juni 2018 0 kommentarer

Espadrille-skoene fra Soludos har blitt en klassiker hos oss i retrobutikkene, og vi kan ikke tenke oss behageligere og finere sommersko til skjørt, kjoler og shortser enn disse. Nå har vi også fått de i sandalform - i svart og cognacfarget skinn og brodert canvas. Sålen er i kombinasjon av gummi og miljøvennlig, vevd bomull, og toppen er foret med innvendig stoff. Soludos ble etablert i Soho, New York i 2010, og en av målsetningene for produktene er at du skal kunne bevege deg gjennom verden med sko i god kvalitet, komfort og stil. Let`s go somewhere! Slip-on sandalen er perfekt til sommerferien, eller til varme dager på jobb og skole.

De broderte Embellished Floral Mule og Embroided Floral Mule er nykommere med nydelig og intrikate broderier med gullfarget satinssøm, perler og påsydde blomster som gir 3D effekt i dekoren. Et smykke på foten og en fryd for øyet. Med ekstra sømtråd i tåen former skoen seg perfekt til foten din etter en liten stunds bruk. Tumbled Leather Mule er i bestselgerfargene svart og Cognac og kan brukes til alt i sommergarderoben. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.