Retrojentenes ytterjakkeguide! Vi har høstjakkene du trenger!

15. september 2018 0 kommentarer

Høsten har gjort sitt inntog og med den følger regn og lavere temperaturer. Dette er jakkene som holder deg varm, tørr og velkledd, uansett om du skal på jobb, til byen eller se på fotballkampen til junior. Slike jakker er en investering som du vil ha glede av i lang tid. Retrojentene viser deg sine favoritter! Du kan se hele utvalget vårt av både tekniske jakker, kåper og korte jakker her.

Med en Lausanne Parkas fra Swims får du en jakke med mange bruksområder. Den har en innerjakke du kan ta ut og bruke separat, og skalljakken alene er lett og god til dager med varmere temperaturer. En klassisk parkas med stilren fasong som finnes i tre farger.

Vi går gjerne høsten og vinteren i møte med den populære Davos fra Swims. Denne jakken er en teknisk dunjakke som er lett og god, med romslig hette med saueskinn. Fargen Dark Oliven er ny i år, og vi har også sort og marine.

Nova Coat fra Uber er en stilfull parkas med uttagbar innerjakke i Primaloft padding, og avtagbar hette. Feminin modell med mulighet til å markere midjen med egne knapper. En vanntett jakke som også holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader.

Annet godt tilbehør i regnet er selvsagt støvler og en stødig paraply fra Swims!

White Heat Parka fra Uber er en luksuriøs teknisk parka med 20 000 mm vanntetthet, pusteegenskaper og dunfyll. Jakken har en feminin passform med markert midje. Dette er jakken du kan ha i mange år. Et virkelig godt kjøp!

Retrojentene er veldig glade i capsene fra det norske merket Varsity. Holder deg varm og beskyttet! Vi har et bredt utvalg av yttertøy inne nå, og du finner flere jakker både i butikk og nettbutikken. Og du - vi har et kjempebra utvalg til herre også! Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig helgehandel hos oss!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.