Teknisk yttertøy til gutta!

15. september 2018 0 kommentarer

Eirik (t.v) har klassisk Regulator Coat II i marine, Jørgen (i midten) har Black Storm Coat II med hette, Morten( t.h) har Regulator Coat II i grønn.

Høsten har gjort sitt inntog og med den følger regn og lavere temperaturer. Om du skal ut på reise, jobb eller bare ut å rusle i byen, har vi jakkene som holder deg både tørr og varm! Uansett anledning. Retroguttene viser deg høstens utvalg!

Du finner et bredt utvalg i nettbutikken, eller kom innom oss i butikkene våre!

Norske Uber har noe av det beste du kan få innen teknisk yttertøy. Dette er jakker av ypperste kvalitet og helt enestående egenskaper. Jørgen i kraftig og værbestandig Black Storm Parka, som med fireveis stretch stoff er ekstra komfortabel og med 20 000mm vannsøyle.

Morten i tidløs, grønn Regulator Parka fra Uber. Tekniske ytterjakker er gjerne foret med dun eller Primaloft og teipede sømmer og glidelåser. På innsiden ligger det som regel en membran, som gjør hele jakken vanntett. Jakkene har gode pusteegenskaper og er veldig anvendelige

Eirik i Zermatt fra norske Swims. Dette er en teknisk parkas med dunfyll, fireveis stretch-stoff, tapede sømmer, og vanntett ytre lag. Jakken er ultra-komfortabel og er den varmeste modellen i utvalget fra Swims. En tidløs klassiker!

Ullcaps fra norske Varsity gir ekstra beskyttelse.

Marius viser klassikeren Zurich fra Swims, som er en smidig, vind- og vanntett "3-i-1"-jakke med uttakbar innerjakke i Primaloft. Denne har vi i marine og grønn farge.

Golf Technical Parka er en superlett tolags parkas gjort i et stretchy ytterstoff. NN07s tekniske jakker er vind- og vanntette og puster godt. En perfekt vinterjakke for kalde og fuktige klima.

Double Bryan fra NN07 har vi i butikkene våre i Bergen, Kristiansand og Nordre i Trondheim. En stilren 3-i-1 jakke som er vannavstøtende og foret med dun.

Motion Country Boot fra Swims er en robust, vanntett sko som tåler regn, snø og slaps. Perfekt for norske høst- og vintermåneder!

Sondre i Patagonias ultimate «klar for alt»-jakke. Tres 3 in 1 er, som navnet tilsier, tre jakker i én. Bruk bare skallet for varmere regndager, zip på den avtagbare innerjakken når det blir kaldt eller bruk lettdunsjakken på klare dager.

Vi har et bredt utvalg av yttertøy inne nå, og du finner flere jakker både i butikk og nettbutikken. Og du - vi har masse fint yttertøy til dama også! Velkommen til en hyggelig handlehelg på Retrobutikkene og i nettbutikken!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.