Camilla Pihls kleskolleksjon lanseres 11.april!

2. april 2019 0 kommentarer

Lekker bluse med delikate puffermer som passer til alt! Yang shirt 1200,- sammen med den stripete buksen Fancy trousers 1500,-.

Nydelige Camilla Pihl slipper sin første kleskolleksjon under eget navn 11.april, og du vil selvfølgelig finne den i alle Retrobutikkene! Vi kommer til å slippe spennende nyheter og overraskelser om lanseringen fremover! Dette vil du ikke gå glipp av!

Meld deg inn i Retros kundeklubb ved å sende sms med kodeord Retro til 27222, og få ekslusiv informasjon først! Vi lover at det snart vil komme spennede invitasjoner. 

Camilla Pihl har utviklet kolleksjonen "Perfect escape" sammen med designerne i Holzweiler, og her vil alle kunne finne sine favoritter til sommergarderroben 2019! "Stop, breathe and relax" er nøkkelordene knyttet til kolleksjonen, og farger og design gjør at vi drømmer om sommer med markblomster, solnedgang, varme dager med strand, iskrem og god tid! 

Camilla skriver selv at dette skal være klær som det skal være enkelt å være fin i - og det er vi helt enige i! Her er det noe å finne for alle - og legg spesielt merke til de fine mønstrene!

Kolleksjonen vil bli tilgjengelig 11.4 kl 08.00 i nettbutikken. Førstkvinne til mølla - dette tror vi mange vil ønske seg til sommeren! 

Dette er et av de fine settene med topp og bukse i samme stoff, med superlekker omslagstopp som markerer midjen perfekt! Hug wrap top 1300,-, Fancy trousers 1500,- og med Stovner Uni sneakers fra Holzweiler 2200,- Skoene har vi i nettbutikken i et begrenset lager nå! Dette finnes i striper, grønt og teracotta med morsomme prikker!

Kolleksjonen bugner av feminine og delikate kjoler, og med omslagsfasong er dette kjoler for alle! Den flatterende og feminine Palm dress, 2000,-, kommer i tre fargevarianter; hvit med blå blomster, nydelig grønn med blomster og teracotta med kremhvite prikker! Sommerens letteste sommerkjole!

Deilig og avslappet og likevel velkledd i Slow dress, 2000,-. Denne finnes i grønn som på dette bildet, og hvit med blå blomster som over. Herlig med 3/4 erme og passform du kan bevege deg helt fritt!

Vi elsker Love wrap dress! Denne får vi i flere farger og mønster, til 3800,-

I år vil vi ha jumpsuits! Jungel heldress i supermyk kvalitet kommer i oliven og sort, og denne har en superfin passform! Den er fin til hæler for et feminint uttrykk, eller du kan selvsagt velge en avslappet stil med flip-flops fra Havaianas.

Ytterjakken Panda jacket 2500,- er superfin som en lett vår- og sommerjakke! Her sammen med Serenity trousers 2000,-.

Deilig, lett strikkegenser med April knit 1200,-og den røffe buksen Serenity trousers!

Den siste smakebiten er badetøyet i superfin terracottafarge, badedrakten Joy swimsuit 1400,-. Vi får også inn de runde badelaknene Sunshine towel til 1200,-, så her er det bare å glede seg til varmere dager!

Kolleksjonen består av over 30 plagg i alt fra lekre kjoler, topper og bukser - til badetøy og håndduker - det hele i en lekker fargepalett i jordfarger som army, beige, teracotta og kremhvitt. Du får kjøpt hele kolleksjonen hos Retrobutikkene fra 11.april!

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.