Emilie Nicolas x Holzweiler

8. mai 2019 0 kommentarer

En av våre fremste popartister, Spellemannprisvinner,- fantastiske Emilie Nicolas, har inngått et kunstnersamarbeid med Holzweiler, som lager merchandise til hennes turne. Et svært begrenset antall plagg er nå tilgjengelig i Trondheimsbutikkene, Bergen og på retro.no.

Nå har du sjansen til å vinne billetter til Emilie Nicolas lenge utsolgte konsert i Nidarosdomen i morgen torsdag 9.5. Sjekk ut hvordan på vår Instagram HER.  

 

Du vil høre musikk fra hennes to plater «Like I'm a Warrior» og «Tranquille Emile» fremført av et stjernelag bestående av landets fremste unge musikere. I tillegg får vi høre ny musikk skrevet spesielt for Nidarosdomen og Jazzfest 2019.

Emilie Nicolas er tilbake med full musikalsk kraft. I juni 2018 slapp hun andrealbumet, «Tranquille Emile» til strålende mottagelse – nå tar hun med seg det nye materialet til et utvalg norske konsertscener.

Det nye albumet inneholder elleve helt nye låter om det uhåndgripelige, men samtidig nære og hverdagslige med å være et menneske i den store verden. I tillegg til Emilie, produsent Eivind Helgerød og co-produsentene Anders Opdahl og Nicolay Svennæs Tangen, har en lang rekke venner og artistkollegaer bidratt og på ulikt vis satt sitt preg på resultatet.

Konserten inneholder en bestilling fra Trondheim Jazzfestival. Verket har mottatt finansiell støtte fra Det Norske Komponistfond.

 

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.