Retro Kristiansand søker leder for herreavdelingen

24. september 2021 0 kommentarer

Til Retro Kristiansand søker vi en driftig og fremoverlent avdelingsleder til herreavdelingen.

Vi er på jakt etter en energisk og engasjert person med høy arbeidskapasitet og interesse for mote og salg. Butikken vår i Kristiansand ble pusset opp høsten 2017, og ligger sentralt til midt i Kristiansand sentrum.

Til denne stillingen ligger salgs- og budsjettansvar, samt personalansvar. I tillegg ligger det innkjøpsansvar med spennende reiser til agenturer og messer i Norge og Europa. Vi ønsker at søkere har relevant arbeidserfaring innenfor salg. Du vil få en variert arbeidshverdag som avdelingsleder. I tillegg til daglig drift og kundebehandling, vil du ha personalansvar med opplæring og oppfølging av egne medarbeidere. 

 

Erfaring og kvalifikasjoner:

• God forståelse for salg og betydningen av gode relasjoner og lagspill

• Grunnleggende forståelse for butikkøkonomi.

• Erfaring og god forståelse av varehandel og hva som skaper verdi.

• Kunnskap og erfaring med bruk av dataverktøy og Office-programmer.

 

Egenskaper:

• Nysgjerrig, initiativrik og ansvarsfull.

• Er engasjert og har evnen til å engasjere.

• Har stor interesse for det som omgir oss og påvirker oss generelt - mote spesielt.

• Brenner for å skape gode kunderelasjoner.

• Løsningsorientert og energisk.

• Strukturert, og har en ryddig arbeidsmetodikk.

 

Til denne rekrutteringen bruker vi rekrutteringsselskapet Cappa som partner. Er du interessert eller ønsker å søke, klikk her
Oppstart: snarest
Stillingsprosent: 100% fast stilling

 

Om Retro

Siden 1986 har Retro solgt klær til moteinteresserte og nysgjerrige nordmenn med sans for kvalitet. Retro har i dag fire fysiske butikker og en nettbutikk som tilbyr klær og tilbehør til både damer og herrer. Vårt mål er å tilby en komplett garderobe til den moderne og kravstore forbruker. Ved hjelp av dedikerte ansatte og et bredt utvalg satt sammen av kjente merker fra inn- og utland ønsker vi å gi de beste rådene og den beste veiledningen til de som besøker en av våre butikker. Vi ønsker å inspirere til god stil og den gode følelsen det gir å finne dine nye favoritter.

 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.