Retro Nordre 20 år!

3. september 2021 0 kommentarer

Denne uken feiret vi Retro Nordre sitt 20-årsjubileum! Tusen takk til alle som har besøkt oss, sendt blomster og gratulasjoner! Vi har de beste kundene og leverandørene! Vi går for 20 nye år - minst! 

Tusen takk til leverandørene våre for gavene vi fikk dele ut til kundene våre: Varsity, Julie Josephine, Sail Racing, Diemme, Tom Wood, Ganni, Hasla, Holzweiler, Scandinavian Edition, Crystal Haze, Filippa K, Chimi, Hestra, Tiger, Stenströms, Replay, NN07, Jason Mark, Suavina, Oas, Miir.

Mat fra Hagen stilte med mat og service hele kvelden, DJ OKEY sørget for god stemning, og vi hadde besøk fra både Varsity og Julie Josephine! 
 

Foto: Inga Lund, Henrik Fjørtoft og Anniken Zahl Furunes. 

Skriv ny kommentar
Bilde-CAPTCHA
Skriv inn tegnene som vises i bildet.