Sanna Black

2 700,-
Størrelse

Sanna Bukser er laget av en slitesterk bomullsblanding. Buksen fra Stylein har en avslappet oversized passform og snøringdetaljer ved anklene. Sanna-buksene har rynket midje for en komfortabel og avslappet look. Skrålommer pryder sidesømmene diskret, og gir den avslappede stilen et snev av praktisk funksjonalitet.

  • Oversized passform
  • Snøringer ved anklene
  • Style gjerne med et par pene hæler til fest eller sneakers til hverdags

Farge: Svart

68% bomull og 32% nylon

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. Normal i størrelsen. 

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look