BESTSELGER 🥇

Bergen Black

2 500,-
Størrelse

Flere størrelser kommer i løpet av mars 2024! Sett deg gjerne på liste via "Påminn meg" på størrelsen du ønsker, og få varsel fra oss når ponchoen har kommet inn.

Vår bestselger fra Blæst! Bergen Black Poncho er perfekt for ruskete vær. Med sin romslige hette, tapede sømmer og et pustende, vind- og vanntett materiale, er denne regnponchoen perfekt i all slags vær. Bergen Poncho har tapede sømmer, romslig hette og lomme i front. Bergen Poncho har avtagbare reflekser på sidene, smale ermer og mansjetter i mykt materiale. Bruk den over kjoler, jeans, strikkegensere og dressbukser. Blæst regnponcho passer til alt!

  • Laget i 3-lags kvalitetsmateriale, med sydde og tapede sømmer og materialer som er pustende, vind- og vanntett
  • Romslig hette 
  • Praktisk lomme i front
  • Avtagbare reflekser på sidene
  • Smale ermer

Farge: Svart

Blæst Bergen Poncho Black er laget av 100% polyester, 3L Dry-tech Pro, 3 lags TPU lamination. 

Vi anbefaler at man følger merkets vaskeanvisning, som kan leses om her: https://blst.no/discover/product-care/washing

Modellen er 180 cm høy og har på størrelse XS.

Vi anbefaler at man følger merkets vaskeanvisning, som kan leses om her: https://blst.no/discover/product-care/washing

På Retro er vi stolte av å kunne tilby dette merket til våre kunder. Blæst produserer ikke bare tekniske jakker som kan brukes i all slags vær, men jakkene deres har også et tidløst design som gjør at de ikke går av moten. Bergen poncho er en storfavoritt år etter år, og kommer i flere farger. Aalesund poncho har lommer med glidelås på sidene og glidelås i halsen, Bergen poncho har den karakteristiske lommen foran og refleksdetaljer. Favoritter innen vinterjakke-sortimentet fra Blæst er Stordal Jkt og Rauma Jacket til herre og Bjorli og Sæbø til dame. Bla deg gjennom utvalget av regnjakker, poncho og vinterjakker - vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter! 

Regnponcho og jakker som ikke går av moten

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, Ålesund, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy og tekniske vinterjakker, laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr vinterjakker, regnjakker og et stort utvalg av regnponcho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst. 

Shop the look