Swell II Dark Olive

7 000,-
Størrelse

Swell ll Dark Olive er en lekker oversized dunkåpe fylt med 90/10 RDS-sertifisert dun. Dunkanalene er vevd sammen på en måte som gir en renere konstruksjon sammenlignet med klassisk søm. Den overdimensjonerte passformen med høy krage og fast hette sørger for at du holder deg varm og komfortabel gjennom hele vinteren. Dunkåpen er vindtett med utvendige midjelommer med glidelås i tillegg til innvendig brystlomme med glidelås. 20 000 mm vannsøyle og pustende toveis mekanisk stretchstoff. 

Farge: Dark Olive

90/10 RDS-sertifisert dun.

Modellen er 173 høy og bruker strl small. 

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.

Shop the look