Tender Dark Olive

4 000,-
Størrelse

Tender jakke i fargen dark olive fra Scandinavian Edition er en stilren og praktisk teknisk jakke med feminin fasong. Jakken har god stretch som gjør den veldig komfortabel å ha på. Kombiner den sammen med en tynn dunjakke eller vest for å få en helårsjakke som tåler vær og vind. Jakken har avtakbar hette. Denne jakken holder deg tørr og varm. 
 

Farge: Dark Olive

20000 mm vannsøyle og 100% vanntett. Vindtett, pustende toveis mekanisk stretchstoff, toveis YKK glidelås, midjelommer med glidelås, 2 innerlommer, avtakbar hette. 

Modellen er 168 cm og bruker str. small

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.