Berkley Black

2 300,-
Størrelse

Dette er det perfekte kontorskjørtet laget av luksuriøst Crepe-materiale. Skjørtet er legglangt, har en rett passform og er helfôret. Skjørtet fra Stylein har en linning med bred strikk på innsiden bak, noe som sikrer en skreddersydd passform. Skjørtet har en diskret splitt bak og lukkes med glidelås. Style Berkley-skjørtet med en blazer for en mer elegant look eller med en t-skjorte for et mer uformelt antrekk.

  • Lengde til leggene
  • Rett passform
  • Passer perfekt til basegarderoben og kan styles på mange ulike måter

Farge: Svart

69% polyester, 31% resirkulert polyester

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. Normal i størrelsen. 

Stylein er et helt nytt merke hos Retro våren 2024. Merket tilbyr tidløse og lette plagg til våren og sommeren. Kimberley Skirt og Kirsten Cropped Vintage Blue er det perfekte denimsettet til varme vår -og sommerdager, Serrano Mudd er vårjakken som passer til både jeans, skjørt og dressbukser, og Yacht Bag er vesken til både hverdagen, reiser og lange dager på stranden. Bla deg gjennom utvalget av vårjakker, skjørt, linsett, denim og klassiske vesker, og finn nye favoritter til garderoben! 

Stylein skaper mote for alle anledninger

Stylein er et svensk motemerke grunnlagt i 2001, av designeren Elin Alemdar. Den første håndtilpassede kolleksjonen ble laget mens Elin jobbet som stylist under studiene ved Fashion Institute of Technology (F.I.T.) i New York City. Stylein kombinerer et tidløst, men samtidig moderne designuttrykk, og skaper mote for alle anledninger. Skandinavisk minimalisme, fine stoffer og en perfekt passform er alle essensielle elementer i Styleins verden.

Shop the look