Affection Worn Tee Lt Pink

1 800,-
Størrelse

Oversized t-skjorte i lys rosa fra Holzweiler. Affection Worn Tee Lt Pink er laget av ren bomull med en falmet effekt, og er detaljert med en teksturert 3D-effekt logo. Perfekt å style sammen med dine favorittjeans og sneakers! 

  • Oversized passform
  • Crew neck
  • Senkede skuldre

Farge: Lys rosa

100% bomull. 

Oversized passform. Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Eila DressRanger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Shop the look