Ice Hoop Small Silver

2 700,-
Størrelse

Ice Hoops Small fra Tom Wood er inspirert av måten isbiter har en tendens til å smelte til en mer buet og skinnende form. Øredobbene er laget i resirkulert 925 sterlingsølv av høy kvalitet, belagt med hvit rhodium for å styrke overflaten og forhindre oksidering.

  • Buet og skinnende form
  • Tidløs og klassisk design
  • Belagt med hvit rhodium
  • 925 sterlingsølv

Øredobbene selges som et par.

Farge: Sølv

Materiale: 925 sterling silver. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde / 13 mm Lengde fra ørestift / 15 mm Vekt / 9,00 g. 

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.