Oversized Tee White

1 200,-
Størrelse

En oversized t-skjorte laget av kraftig organisk bomullsjersey fra Filippa K. Oversized Tee White har rund hals med Filippa K 93 Monogram broderi midt i nakken. Kle den opp med en blazer, høye hæler og pene smykker, eller ned med avslappede jeans og sneakers for en mer hverdagslig look.

  • Oversized passform
  • Senkede skuldre
  • Setelenge
  • Heavy weight bomull
  • Ingen stretch

Farge: Hvit

 

100% bomull

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!