Straight Cotton Tee Pale Grey Melange

1 900,-
Størrelse

Straight Cotton Tee Pale Grey Melange fra Toteme er en t-skjorte laget av myk og lett bomull i lys grå farge. Den er designet med en oversized passform for en tidløs og moderne estetikk. Med sin runde hals, droppede skuldre tilbyr den en avslappet og behagelig stil som kan enkelt tilpasses ulike anledninger. Bruk den under en blazer med jeans eller dressbukser for en sofistikert look, eller style den med smykker for å legge til et snev av eleganse. 

  • Oversized t-skjorte
  • Laget av bomull
  • Droppede skuldre
  • Rund hals

Stilnummer: 234-WRT865-FB0092

Farge: Grå

100% økologisk bomull.

Modellen er 168 cm høy og bruker størrelse XS. Designet for en oversized look. Gå en størrelse ned hvis du foretrekker en smalere look. 

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look