Raglan-Sleeve Terry Knit White

4 200,-
Størrelse

Toteme's Raglan-Sleeve Terry Knit White er en kortermet topp, designet for en sporty, men likevel sofistikert følelse. Laget av en stretchfrotté i bomullsblanding som gir en luftig følelse. Toppen har en slank silhuett som enkelt kan matches med alt fra jeans til dressbukser.

  • Kortermet topp
  • Stretchfrotté I bomullsblanding
  • Slank silhuett

Stilnummeret 242-WRT2204-YA0043. 

70% organisk bomull og 30% polyamid.

Modellen er 168 cm høy og bruker størrelse XS.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look