Balla Mesh White

4 400,-
Størrelse

Balla Mesh White fra DEAR FRANCES er en ny tolkning på den klassiske ballerina-skoen. Disse er transparente og har en typisk ballerina-fasong med lav hæl og avrundet tå.

  • Normal størrelse. Gå opp en størrelse om du står mellom størrelser.
  • Laget av italiensk mesh og såle i 100% skinn
  • Perfekt til vårgarderoben
  • Disse skoene er svært skjøre og må brukes med forsiktighet
  • Sålen er i delikat skinnkvalitet og vil ikke tåle hard bruk
  • Må ikke brukes i fuktig vær

Farge: Hvit

Materiale: Italiensk mesh
Innersåle: 100% skinn
Yttersåle: 100% skinn

Normal i størrelsen. Om du er mellom to størrelser anbefaler vi deg å gå opp en størrelse.

Dear Frances er et helt nytt merke hos Retro, som vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. Fra merket finner du elegante og tidløse ballerinasko som er perfekt til våren og sommeren vi har i vente. Velg mellom Balla Mesh Black, Balla Mesh White og Balla Crystals Small White. Dette er ballerinasko som enkelt kan styles både med jeans, dressbukser, kjoler og shorts. De legger til det lille ekstra til antrekket, og kan også fint brukes som innesko når været ikke tillater bruk ute. Les mer om de populære ballerinaskoene her! 

Ballerinasko fra Dear Frances

Dear Frances ble grunnlagt med det klare målet å tilby luksuriøse designerklassikere til moderne kvinner. De fokuserer på å bringe det høyeste nivået av design og håndverk. Dear Frances har et team av håndverksskomakere i Italia, og bruker bærekraftige materialer og prosesser for å utvikle en ny type luksus - en luksus som prøver å bremse motesyklusen, en luksus som fokuserer på håndverk og en luksus som bidrar til å øke integriteten av våre motevalg.

Utforsk utvalget av ballerinasko fra Dear Frances, og finn nye favoritter til skogarderoben!