HOT DROP 🔥

BBW550BR White/Brick Red

1 800,-
Størrelse

Nyhet! Den originale 550 sneakeren fra New Balance debuterte i 1989 og satte sitt preg på de fleste basketballbaner. Etter den første lanseringen av 550 ble disse sneakersene arkivert, før de ble gjenintrodusert i begrensede utgaver i slutten av 2020, og returnerte til fulltidsserien i 2021, hvor den raskt ble en global motefavoritt. 

Farge: Hvit og rød

Overdel i syntetisk skinn, gummi yttersåle for holdbarhet, justerbare lisser. 

Normal i størrelsen, men smal passform. Har du en bredere fot anbefaler vi å gå en størrelse opp fra hva du vanligvis bruker. 

New Balance er et ikonisk merke innen sports -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening o gi hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Vi har et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra merket, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag. Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. Finn dine favoritter fra New Balance hos Retro.