BBW550DP Sea Salt/Washed Burgundy

1 800,-
Størrelse

Den originale 550 sneakeren fra New Balance debuterte i 1989 og satte sitt preg på de fleste basketballbaner. Etter den første lanseringen av 550 ble disse sneakersene arkivert, før de ble gjenintrodusert i begrensede utgaver i slutten av 2020, og returnerte til fulltidsserien i 2021, hvor den raskt ble en global motefavoritt. BBW550DP Sea Salt/Washed Burgundy er en allsidig sneaker du kan style sammen med flere ulike antrekk.

Farge: Hvit og burgunder

Overdel i syntetisk skinn, gummi yttersåle for holdbarhet, justerbare lisser. 

Normal i størrelsen, men smal passform. Har du en bredere fot anbefaler vi å gå en størrelse opp fra hva du vanligvis bruker. 

Hos Retro har vi et  et stort utvalg av sneakers i ulike modeller og farger fra New Balance, så her er vi sikker på at du finner sko du kommer til å strekke deg etter nesten hver dag! Den populære 530-modellen tok moteverdenen med storm, og ble brukt av kjendiser og folk verden over - til alle anledninger! De ulike sneakermodellene fra New Balance er både komfortable og stilrene, og kan enkelt styles med både jeans, dressbukser, kjoler og til treningen. 550-modellen er en mer chunky sneaker som har et streetwear-preg over seg, og passer godt til deg som liker en mer oversized og avslappet look. 

New Balance - Trendy sneakers

Enten du er ute etter løpesko, hverdagssko eller trendy sneakers, vil New Balance kunne tilfredsstille dine behov. New Balance er et ikonisk merke innen sport -og løpesko. Med fokus på innovasjon har New Balance Skapt sko som gir deg optimal støtte og komfort både under trening og i hverdagen. De første årene spesialiserte New Balance seg på å lage sko til arbeidende som måtte stå i lange perioder, blant annet politifolk og brannmenn. I 1960 ble fokuset rettet mot design og utvikling av sportssko. Se våre ferskeste nyheter fra New Balance her!