BESTSELGER 🥇

Boston Suede Leather Taupe

1 715,-
Størrelse

Slip-on sandaler fra Birkenstock! Ettertraktede BIRKENSTOCK Boston Suede Leather Taupe er designet for å være et allsidig valg året rundt, og kombinerer stil med uovertruffen komfort. Med sin ergonomiske såle og overmateriale av mykt semsket skinn, gir Birkenstock Boston en naturlig følelse på foten og støtte som varer hele dagen. Detaljene er nøye gjennomtenkt med fargekoordinerte remmer og spenner med en behagelig tekstilfølelse. 

  • Sandal for helårsbruk
  • Ergonomiske såle / regular footbed
  • Semsket skinn
  • Justerbar rem
  • Sålen i denne er Narrow Width som er smalere enn Regular såle som er tilgjengelig på herreavdelingen vår

Farge: beige/lys brun.
Produsentens farge: taupe

 

Overmateriale: semsket skinn
Dekksåle: semsket skinn
Såle: EVA

Normal i størrelsen, justerbar rem med spenne.

Smal versjon av sålen. 

Følg størrelsesguiden for å finne din størrelse (gjelder lengde på innvendig såle): 

36: 23 cm 

37: 24 cm 

38: 25,5 cm 

39: 25 cm 

40: 26 cm 

41: 26,5 cm 

Birkenstock ble et nytt merke hos Retro våren 2023, og første levering ble de populære sandalene Boston og Arizona som forsvant raskt ut av hyllene. Birkenstock produserer ergonomiske sandaler og tøfler som har blitt en trend i motebildet verden over! Merkets sandaler er minst like komfortable som de er stilfulle. Hos Retro har vi et bredt utvalg av farger og modeller, slik at du er sikker på at du finner sko fra Birkenstock som passer din personlige stil og behov. Merkets bestselgere, Boston, er endelig tilbake til dame og herre i flere farger. Se alle Birkenstock Boston her! 

Birkenstock gir optimal støtte og komfort til føttene

Birkenstock er en tysk skoprodusent som har vært i drift siden 1774. Merket ble grunnlagt av Johann Adam Birkenstock, og har siden den gang vært kjent for sin unike ortopediske såleteknologi som gir optimal støtte og komfort til føttene. I løpet av 1900-tallet ble Birkenstock mer og mer populær som en behagelig og funksjonell sko for mennesker som var på farten. Men det var ikke før på 90-tallet at Birkenstock begynte å bli en del av motekulturen. På denne tiden begynte moteikoner som Kate Moss og Heidi Klum å bruke Birkenstock-sandaler, og merket ble raskt et symbol på den avslappede og bohemske stilen som ble populær på denne tiden.

Enten du trenger en praktisk sandal til hverdagsbruk eller en stilig sko som passer perfekt til sommerens festivaler og utendørsarrangementer, så er Birkenstock et merke som har noe å tilby deg. Med over 250 års erfaring i bransjen og et uovertruffent fokus på kvalitet og komfort, er det ingen tvil om at Birkenstock fortsetter å være en av de mest elskede og ettertraktede skomerkerne i verden i dag.