BESTSELGER 🥇

Classic Slipper II Chestnut

1 700,-
Størrelse

Oppdag den ikoniske UGG-tøffelen, fôret med signatur-shearling som gir den den karakteristiske følelsen av originalen. UGG Classic Slipper II Chestnut har en fluffy saueskinnskrage og er laget av mykt semsket skinn. Den har en ultralett yttersåle som gjør den egnet for både innendørs og utendørs bruk. Ta på deg UGG-tøffelen og nyt den velkjente UGG-komforten og stilen, uansett hvor du er.

Farge: Brun (merkets farge: Chestnut)

Her kan du lese om hvordan du tar vare på dine Ugg!

Den er foret med 17 mm saueskinn for maksimal komfort, og innersålen er også laget av 17 mm saueskinn. I tillegg har den polyester- eller tekstilbinding laget av 100% resirkulerte polyesterfibre. Produktet inneholder ekte pels fra sauer eller lam, som kan komme fra Australia, Irland, Storbritannia eller USA, og den har blitt kunstig farget og behandlet.

UGG-tøffelen kommer med enten en SugarSole™ yttersåle som er laget av skum laget av sukkerrør, noe som reduserer avhengigheten av fossile brensler ved å erstatte petroleumsbasert etylen, eller en Treadlite by UGG™ yttersåle, som gir overlegen demping og godt grep.

UGG Australia er et anerkjent merke som i første omgang er kjent for å lage varme og gode sko og tøfler som er høyt elsket verden over. UGG ble opprettet i 1978 i California, av en australsk surfer med behov for varme sko til bruk etter lange surfesessions. Med sine røtter fra Australia og deres tradisjoner i bruk av saueskinn, ble dette et naturlig materiale å bruke til dette formålet. Utover årene har UGGs spredt seg over hele verden, med flagship-butikker i New York, London og Bejing for å nevne noen. UGG er perfekt for kalde vinterdager og gir deg den ultimate følelsen av kos! UGG kombinerer kvalitetshåndverk med moderne design, slik at du kan se trendy ut samtidig som du holder føttene varme. Hos Retro tilbyr vi et bredt utvalg fra kolleksjonene til UGG og vet med sikkerhet at blant annet tøflene deres alltid er en sikker vinner under juletreet!