Scuff Siss Black

1 400,-
Størrelse

Scuff Siss Black fra UGG. 

Tøflene fra UGG er en evig favoritt hos oss! Deilige tøfler laget i mykt semsket skinn. De er varmeforet med lammeskinn som gjør de helt fantastiske å ha på. 
Tøflene har nylonbinding og støpt gummisåle. UGG Scuff Siss er komplette med varmeprøver logo-merke på siden og et vevd logo-merke på innersålen. 

Farge: Sort 

Her kan du lese om hvordan du tar vare på dine Ugg!

 

Velkommen til UGG-verdenen hos Retro! Vi har vært stolte forhandlere av UGG i årevis, og vårt brede utvalg inkluderer mange modeller som både varmer og imponerer med trendy design. UGG er et anerkjent merke kjent for sitt varme og komfortable fottøy, og ble født i California i 1978 av en australsk surfer med behov for varme sko etter lange surfesessions. Med røtter fra Australia og tradisjoner i bruk av saueskinn, ble dette det naturlige materialet for UGG.

Gå trendy med UGG! Utforsk Classic Mini, Ultra Mini, Tazz og Tasman

Utforsk vårt store utvalg av UGG-modeller, inkludert tidløse favoritter som Classic Mini og Ultra Mini, som har blitt soleklare favoritter. Tazz og Tasman har tatt moteverden med storm og representerer det trendy i vårt sortiment. Scuffette, Scuff og den nykommende Classic Slipper er klassiske tøfler som gir deg både stil og komfort gjennom kalde dager. Våre votter, med samme kvalitet som våre sko, gir deg den ultimate varmeopplevelsen. Våre produkter kombinerer kvalitetshåndverk med moderne design, slik at du kan se stilig ut i kulden. Se hvordan du tar vare på dine UGG her! Hold deg varm med UGG; du kommer ikke til å angre!