BESTSELGER 🥇

Scuffette II Chestnut

1 300,-
Størrelse

Oppgrader hjemmekosen i luksuriøs stil med UGG Scuffette II - deilige tøfler laget av en fløyelsmyk semsket overdel med et isolerende fôrskinn og krage. Tøflene har nylonbinding overalt, en koselig UGGpure ™ ullfôret innersåle og en støpt gummi yttersåle med logo trekkbane. UGG Scuffette II tøfler er komplette med varmeprøvet logo-merke på siden og et vevd skiltmerke på innersålen for en signaturfinish.

Farge: Brun/chestnut

Her kan du lese om hvordan du tar vare på dine Ugg!

Semsket saueskinn med nylonbinding.

Velkommen til UGG-verdenen hos Retro! Vi har vært stolte forhandlere av UGG i årevis, og vårt brede utvalg inkluderer mange modeller som både varmer og imponerer med trendy design. UGG er et anerkjent merke kjent for sitt varme og komfortable fottøy, og ble født i California i 1978 av en australsk surfer med behov for varme sko etter lange surfesessions. Med røtter fra Australia og tradisjoner i bruk av saueskinn, ble dette det naturlige materialet for UGG.

Gå trendy med UGG! Utforsk Classic Mini, Ultra Mini, Tazz og Tasman

Utforsk vårt store utvalg av UGG-modeller, inkludert tidløse favoritter som Classic Mini og Ultra Mini, som har blitt soleklare favoritter. Tazz og Tasman har tatt moteverden med storm og representerer det trendy i vårt sortiment. Scuffette, Scuff og den nykommende Classic Slipper er klassiske tøfler som gir deg både stil og komfort gjennom kalde dager. Våre votter, med samme kvalitet som våre sko, gir deg den ultimate varmeopplevelsen. Våre produkter kombinerer kvalitetshåndverk med moderne design, slik at du kan se stilig ut i kulden. Se hvordan du tar vare på dine UGG her! Hold deg varm med UGG; du kommer ikke til å angre!