Tapered Mellow Yellow

400,-
Størrelse

Ny farge våren 2022! Tapered slipper fra det norske merket Sleepers er laget av naturgummi tappet på Sri Lanka. Modellen Tapered har merkets signaturdesign med firkantet formen i front. 
Gjengen bak Sleepers har alle forskjellige bakgrunner, men et felles mål, ta bedre vare på jorden. Inspirert av havet bruker de deres kreative kvaliteter i Sleepers, noe som gjenspeiler seg i designet, fotografiene og kvaliteten. De synes alle livet er best med slippers på føttene og havbrisen i ansiktet.

Farge: lys gul
FSC sertifisert naturgummi (Fair traded, sertifisert av the Fair rubber association)
Støttende såle med anit-skli

Tapered har en lett konstruert såle i førsteklasses naturgummi som følger fotens naturlige kurve og tilpasser seg fotens unike form. Skoen har en tynn minimalistisk stropp i førsteklasses naturgummi.

Sleepers er noe små i størrelsen. Hvis i tvil, gå en størrelse opp.

Kan håndvaskes.

Sleepers har en visjon om å skape en bedre verden og tar derfor bærekraftige valg i gjennom hele produksjonen og materialvalgene sine. Sleepers sine sandaler er laget av planter og naturgummi. Bedre for deg og bedre for planeten. Sleepers ønsker at det skal bli enklere for folk flest å ta mer miljøvennlige valg uten at det går på kompromiss av kvalitet og holdbarhet. Style Sleepers sammen med de fineste sommerkjolene dine, overdimensjonerte dressbukser og de deilige joggesettene dine.