Tia Flat Black Patent

5 700,-
Størrelse

Ballerina slingbacks fra DEAR FRANCES med spiss tå og en lett hæl som gir en sofistikert og moderne stil. Skoene er håndlaget i Italia og kommer med en tåhette som gir en sofistikert og moderne stil. Den justerbare, lakkede spennen gir både funksjonalitet og en raffinert touch.

  • Ballerina slingbacks
  • Spiss tå og en lett hæl
  • Patent nappa skinn med patent tåhette
  • Justerbar spenne

Farge: Svart

Patent nappaoverdel med patentert tåhette. Innersålei i skinn, fôr og yttersåle. Stablet cuoio hæl.

Velg din vanlige størrelse. Hvis du er mellom størrelser, anbefaler vi å velge en størrelse opp for optimal passform.

Dear Frances er et helt nytt merke hos Retro, som vi er stolte over å kunne tilby våre kunder. Fra merket finner du elegante og tidløse ballerinasko som er perfekt til våren og sommeren vi har i vente. Velg mellom Balla Mesh Black, Balla Mesh White og Balla Crystals Small White. Dette er ballerinasko som enkelt kan styles både med jeans, dressbukser, kjoler og shorts. De legger til det lille ekstra til antrekket, og kan også fint brukes som innesko når været ikke tillater bruk ute. Les mer om de populære ballerinaskoene her! 

Ballerinasko fra Dear Frances

Dear Frances ble grunnlagt med det klare målet å tilby luksuriøse designerklassikere til moderne kvinner. De fokuserer på å bringe det høyeste nivået av design og håndverk. Dear Frances har et team av håndverksskomakere i Italia, og bruker bærekraftige materialer og prosesser for å utvikle en ny type luksus - en luksus som prøver å bremse motesyklusen, en luksus som fokuserer på håndverk og en luksus som bidrar til å øke integriteten av våre motevalg.

Utforsk utvalget av ballerinasko fra Dear Frances, og finn nye favoritter til skogarderoben!