Nyhet!

Rue Bracelet Duo

2 400,-
Størrelse

Rue Bracelet Duo fra Tom Wood er et lekkert armbånd som kombinerer to forskjellige design. Alle Tom Wood-armbånd er klassiske og moderne unisex-stiler, enkle å ha på seg som et enkelt statement eller kombineres med andre armbånd fra våre kolleksjoner. Style det gjerne sammen med kjede fra samme merke for et komplett sett. (Rue Chain Duo)

  • Laget av resirkulert 925 sterling sølv, belagt med resirkulert hvitt rhodium og 18K gull. 
  • Kjedebredde 3,2 mm
  • Unisex

Farge: Gull og sølv

Resirkulert 925 sterling sølv belagt med resirkulert hvitt rhodium og 18K gull. Resirkulert 925 sterling sølv Resirkulert hvit rhodiumbelegg 1 mikron resirkulert 18K gullbelegg.

Rhodium beskytter mot riper og slitasje, samtidig som det gir en lysere og penere finish.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Retro har vært stolt leverandør av Tom Wood helt siden begynnelsen, og vi har et stort utvalg av jewelry fra flere av merkets kolleksjoner. Jewelry fra Tom Wood er lagd for å vare i mange år, det har tidløst design og kan arves i generasjoner. Dette gjør også Tom Wood til en flott konfirmasjonsgave. Se gavetips til konfirmanten her! Utforsk det store utvalget av jewelry fra Tom Wood og finn unike favoritter som passer deg og din stil best.

Tom Wood leverer tidløse design 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 av Mona Jensen. Hun startet merket med et lite utvalg av signet ringer som raskt ble en suksess! Kort tid etter ble mannen hennes, Morten Isachsen med, og Tom Wood besto ni år etter, av et team på 40 ansatte med base i Oslo og Tokyo. Tom Wood henter sin inspirasjon til design fra den flotte naturen vi har rundt oss, skulpturelle objekter og arkitektur. Starten på Tom Woods reise var en moderne tolkning av den historiske signetringen.  Merket tilbyr derfor helt unike smykker, ringer, armbånd og øredobber med særpreg.