Nyhet!

Rue Chain Duo

3 800,-
Størrelse

Rue Chain Duo er et lekkert kjede fra Tom Wood som kombinerer to forskjellige design. Kjedet er laget med resirkulert 925 sterling sølv i en polert finish, belagt med hvitt rhodium og 18K gull. Resirkulert 925 sterling sølv. Resirkulert hvit rhodiumbelegg 1 mikron resirkulert 18K gullbelegg. Style det sammen med armbånd fra samme merke for å få et sett. (Rue Bracelet Duo)

  • Kjedebredde 3 mm
  • Polert finish
  • Laget av resirkulert 925 sterling
  • Unisex

Farge: Gull og sølv

Resirkulert 925 sterling sølv. Resirkulert hvit rhodiumbelegg 1 mikron resirkulert 18K gullbelegg.

Rhodium beskytter mot riper og slitasje, samtidig som det gir en lysere og penere finish.

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil.