Nyhet!

Nova Hoops Small Silver

2 700,-
Størrelse

Nova Hoops Small er runde sølv hoops. Satt med hvite zirkoniumsteiner i en halv sirkel gir Nova-bøylene et klassisk og lyst element til øret. Kombiner med Nova Hoops i medium for et eskalert utseende. 

Selges i par.

Farge: Sølv

Laget med resirkulert 925 sterling sølv, i en polert finish, belagt med hvit rhodium for å styrke overflaten. 

Husk å bevar smykkene dine med riktig behandling! 

Unngå kontakt med vann og kjemiske produkter. Eksempelvis sminke, parfyme og hårspray. Kjemiske produkter kan forsake misfarge og oksidering. 925 sterling sølv et et mykt metall. Slitasje som riper betraktes ikke som en mangel, men normal slitasje. 

Alle smykkene til Tom Wood behandles med anti-flekkbehandling. Tom Wood anbefaler årlig service hos gullsmed som profesjonelt kan rengjøre og gå over spenner, montering etc. Selv om du elsker smykkene dine, bør du ikke sove med dem.

Bredde / 3 mm Innvendig diameter / 9,6 mm Vekt per stk / 2,7 g. 

Tom Wood ble grunnlagt i 2013 og henvender seg til både dame og herre. Tom Wood tilbyr et utrolig flott utvalg av luksuriøse og klassiske smykker, ringer og øredobber. Retro har vært leverandør av det norske merket siden begynnelsen, og vi tilbyr et stort utvalg jewellery fra merket. Finn unike smykker og ringer som passer deg og din personlige stil. 

 

Shop the look