Escape Tote Blush

3 500,-
Størrelse

Stor totebag fra State of Escape! Escape Tote Blush er en myk, oversized hverdagsveske i perforert neopren. Innvendig finner du en liten og avtagbar pouch for oppbevaring av småting. Knappene i sidene gjør at man kan tilpasse størrelsen etter behov. Vesken kommer med dustbag som f. eks. kan brukes til treningstøy/sko, eller til lagring av vesken når den ikke er bruk. Escape tote er vesken som raskt blir en favoritt - den kan brukes til skole, jobb og trening, og til dager du trenger å ha med deg "alt". 

  • Oversized totebag
  • Kommer med en liten pouch for oppbevaring av mindre ting
  • Knapper på sidene for justering av størrelse
  • Slitesterk - håndtak er laget av slitesterkt seilertau
  • Laget i perforert neopren 

Farge: Rosa (merkets farge: Blush)

Neopren, overflatebehandlet med aqua-seal, som gjør den værbestandig. Designet og produsert i Australia. Les om hvordan du best tar vare på vesken din her.

B: 38 cm  H: 30 cm  D: 24 cm

Escape Tote er en bestselger hos Retro, og det er ikke uten grunn! Veskene er praktiske og rommer alt du har behov for, uansett hva, eller hvor du skal. De er slitesterke, stilrene og tidløse. Vi har et bredt utvalg av Escape Tote i flere farger og størrelser, slik at du kan velge den vesken som passer deg og din stil best. Petite Escape Tote er den minste vesken fra merket, som er perfekt til de dagene du ikke trenger å ta med deg så mye! Se hvorfor veskene fra State of Escape er bestselgere her! 

State Of Escape - praktiske vesker

State of Escape sine vesker er virkelig blitt en hit hos motebevisste kvinner verden over. Veskene har kult design og fantastisk kvalitet. Designerne bak State of Escape visste at de hadde funnet noe unikt da de tilbake i 2013 oppdaget det helt spesielle materiale, perforert neopren. Dette slitesterke materialet gjør at du kan fylle veskene dine med alle nødvendigheter uten å være redd for at reimene ryker. Veskene fra State Of Escape er også den perfekte reiseveske. Vesken er designet med Aqua seal finish, som gir et nivå av smuss og vannbeskyttelse. Veskene kan også vaskes i vaskemaskin! Vi er imponerte over kvaliteten til State of Escape, og stolte av å tilby dette merket til alle våre kunder!