Kommer snart

Escape Tote Sage Green

3 500,-
Størrelse

Kommer snart

Denne vesken kommer tilbake på i løpet av høsten! Sett deg opp på venteliste ved å trykke på størrelsen og velg "Påminn meg". Så sender vi deg et varsel når varen er tilbake på lager!

Retrojentenes favorittveske! State of Escape Escape Bag er en myk, oversized hverdagsveske i perforert neopren. Håndtakene er laget i slitesterkt seilertau. Innvendig finner du en liten og avtagbar pouch for oppbevaring av småting. Knappene i sidene gjør at man kan tilpasse størrelsen etter behov. Vesken kommer med dustbag som f. eks. kan brukes til treningstøy/sko, eller til lagring av vesken når den ikke er bruk. Escape tote er vesken som raskt blir en favoritt - den kan brukes til skole, jobb og trening, og til dager du trenger å ha med deg "alt". 

Farge: Sage Green

Neopren, overflatebehandlet med aqua-seal, som gjør den værbestandig. Designet og produsert i Australia. Les om hvordan du best tar vare på vesken din her.

B: 38 cm  H: 30 cm  D: 24 cm. 

State of Escape sine vesker er virkelig blitt en hit hos motebevisste kvinner verden over. Veskene har kult design og fantastisk kvalitet. Designerne bak State of Escape visste at de hadde funnet noe unikt da de tilbake i 2013 oppdaget det helt spesielle materiale, perforert neopren. Dette slitesterke materialet gjør at du kan fylle veskene dine med alle nødvendigheter uten å være redd for at reimene ryker. Vi er imponerte over kvaliteten til State of Escape og stolte av å tilby dette merke til alle våre kunder.