Double Breasted Attitude Blazer Brown

14 500,-
Størrelse

Utforsk en dristig holdning med LARDINI Double Breasted Attitude Blazer Brown. Denne brune, dobbeltspente blazeren er laget av en førsteklasses ull/mohair-blanding som gir den enestående kvalitet og et subtilt glansfullt utseende. Med spisse slag og en kul passform gir den deg et markant og stilig uttrykk. Perfekt for å ta din stil til nye høyder med selvsikkerhet og eleganse. LARDINI gir deg en blazer som utstråler autoritet og individualitet, og som vil få deg til å skille deg ut i ethvert selskap.

87% ull, 13% mohair

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse 50.

Lardini er et uttrykk for identitet. Det italienske merket jobber alltid mot å skille seg ut og produsere klær av ypperste kvalitet. De søker alltid etter å forbedre seg og innovere, og dette er grunnen til at de alltid ligger et skritt foran. Merkets kolleksjoner består av elegante dresser, blazere, poloer og t-skjorter av ypperste kvalitet som vi hos Retro er stolte av å kunne tilby våre kunder. 

Lardini - et italiensk motehus

Det Italienske motehuset Lardini ble etablert av de tre søsknene Luigi, Andrea og Lorena Lardini i Filottrano i 1978. De er kjent for å ha produsert herreklær for merker som Dolce & Gabbana, Versace, Valentino og Burberry. De produserer i dag 1600 plagg hver dag til både herre og dame og merket gjenkjennes av sin ikoniske blomst som går igjen i alle plaggene til merket. Utforsk Lardini og finn klassiske og tidløse plagg til garderoben!

Shop the look