Pantalone Bativoga Novento Nero

4 200,-
Størrelse

Pantalone Bativoga Novento Nero er en svart bukse i ull fra Barena Venezia. Dette er en casual dressbukse i lett tropisk ull, rynkebestandig stoff. Bruk den sammen med matchende skjorte for et sett. 

  • Laget av ull
  • Elastisk snøring i midjen
  • Lommer foran og baklommer
  • Normal lengde
  • Lav i livet

Farge: Svart 

99% ull, 1% elastan

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. 48.

Historien om det lille italienske selskapet Barena Venezia startet i 1961 da grunnleggeren Sandro Zara begynte å jobbe i moteindustrien. Som agent for et tekstilselskap orienterte han seg i mange tekstilarkiver i nedlagte ullfabrikker i Venezia og fikk god kjennskap til tradisjonell tekstil og originale mønstre. Som ble hans store inspirasjon og hovedkilde til Barena Venezia sine kolleksjoner. Da Zara møtte skredderen Massimo Pigozzo, ble Pigozzo utnevnt til kreativ direktør og i 1993 grunnla de offisielt Barena Venezia sammen.   

 

Workwear møter skreddersøm

Barena Venezia lar seg inspirere av stilen til de landlige innbyggerne av Venezia fra 1800-tallet. Da kleskoden for arbeidsklær var elegant til tross for at de arbeidet på landet. Da landsmenn faktisk jobbet iført tredelte dresser. Navnet Barena kommer fra det italienske begrepet «baro» som betyr «oppståtte land». Dette er en referanse til kjennetrekket til det venetianske landskapet der jakt og fiske ble praktisert på en «sanpierotta», den flatbunnede båten avbildet i merkets logo. Barena Venezia sitt utrykk er ikke bare sporty, klassisk eller uformell, det er en blanding av dem alle. De jobber stadig for å lage design som er enkel, diskré og lett å bruke, nøkkelen til dette er ved iherdig stofforskning, mønsterarbeid og myk skreddersøm. 

Shop the look