Ashby Wax Jacket Navy

4 400,-
Størrelse

Ashby Wax Jacket fra Barbour er en stilig, praktisk jakke for alle årstider. Ashby er konstruert i Barbours signatur 6oz Sylkoil vokset bomull, med en matt finish og en komfortabel, vevd følelse.

Denne modellen har en skreddersydd følelse, men gir likevel plass til favorittgenseren din, og har klassiske funksjoner som inkluderer en 'Stormfly'-front med hardføre studsfester, en smart snorkrage med halsstropp, vinklede håndvarmerlommer og to generøse belglommer. Denne funksjonelle jakken har en glidelås foran og er fullt kompatibel med Barbours valgfrie glidelåsforinger, noe som gjør den utrolig allsidig og ideell for daglig bruk.

  • Vokset bomullsjakke fra britiske Barbour
  • Skreddersydd snitt, men med rom for flere lag under
  • Værbestandig og velegnet for flere årstider
  • Farge: navy

Ytre: Middels vekt 6 oz Sylkoil vokset bomull
Fôr OL51, BK71, CH51, BR31, OL71, SN71: 100 % bomull
Fôr BL51, NY92: 78 % bomull, 22 % polyester
Rengjør kun svamp
Ikke maskinvask

Normal i størrelsen. Modellen er 190 cm og har på seg str. large.

Det britiske merket Barbour symboliserer kvalitet, holdbarhet og stil, og åpnet sin første butikk i South Shields, England, helt tilbake i 1894 av grunnlegger John Barbour. Merket er fremdeles familieeid og drives i dag, flere generasjoner senere, av Margaret Barbour. Over tre århundrer har altså Barbour designet og produsert sin robuste og klassiske oilskin-jakke, men de har også etter hvert utviklet mer komplette kolleksjoner av moderne design.

Voksede jakker med Ashby og Beaufort i spissen

Hele filosofien bak Barbour var å skape klær som var skapt for å vare, gjerne over flere generasjoner. Teknologien bak oilskin-kvaliteten er at de både kan vedlikeholdes og brukes om og om igjen, i all slags vær. Disse klassiske jakkene, med modeller som Beaufort og Ashby i spissen, inspirerer til eventyr som jakt, fiske og friluftsliv, samtidig som den enkle og tradisjonelle designet gjør at de kan brukes med det meste du allerede har i basegarderoben din.

Retro er glade for å nå tilby et flott utvalg nøye utvalgte varer fra det tradisjonsrike engelske merket Barbour!

Shop the look