Sky Fall Coat Savile Navy Wool

8 000,-
Størrelse

Sky Fall Coat fra UBR er en stilren frakk i merino ull stretch 3L-stoff vevd for UBR i Sveits som er perfekt til jobb- og fritidsbruk. Jakken har krage, to stikklommer, innerlommer og skjult glidelås. En klassisk frakk som du kan ha lenge. 

  • Vanntetthet på 20.000 mm holder deg tørr i regn og snø.
  • Anbefalt for temperaturer mellom +5°C/+20°C
  • Innovativ DWR-behandling lar vannet prelle av.
  • Merinoull vevd for UBR i Sveits.
  • Exceptional Lightness™ veier kun 650g

Merinoull og polyester.

Regular fit.

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med. 

Shop the look