Cavai Onyx

3 500,-
Størrelse
Cavai fra Scandinavian Eiditon er en virkelig allsidig jakke. Cavai, som er svensk for Blazer eller Sportscoat, har en funksjonell frontlukking med både glidelås og trykknapper. Jakken er teipet og lett isolert for et større bruksområde. En stilig jakke for usikkert vær og forskjellige klimaer. Laget for å brukes både i formelle og uformelle omgivelser.
 
Nøkkelegenskaper:
- 20000 mm vannsøyle og 100% vanntett
- Vindtett
-Pustende toveis mekanisk stretch Polyester stoff
- 40g Thermore isolasjon i kropp og ermer
-Toveis YKK glidelås
-Forhåndsformede armer og asymmetrisk armhylseende
- 2 innerlommer med YKK-glidelåser
- Midjelommer med glidelås
 
Komfortsone: +5 ° C til + 20 ° C, avhengig av person og ekstra klær som brukes
 
Liten i størrelsen, gå gjerne opp en størrelse dersom du ligger mellom to størrelser.
 
Modellen er 187 cm og har på seg str. large.

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.