Langford Parka Black

17 150,-
Størrelse

Langford Parka Black fra Canada Goose er det urbane motstykket til modellene Chateau og Banff, men er litt lengre for bedre beskyttelse av bena. Med en stormklaff over glidelåsen foran og to innvendige lommer, tilbyr Langford rene linjer og et moderne utseende - alt i en kompromissløs beskyttende parka. Produsert i Canada.

  • Yttermateriale utstyrt med Arctic Tech®-membran, for fleksibilitet og maksimert beskyttelse mot fuktighet.
  • Stenges med kraftig glidelås samt borrelås. Fleece øverst ved glidelåsen.
  • Stoppet med dun, fyllningsgrad 625.
  • Fire lommer fram, fôret med fleece. To innerlommer, hvorav en med glidelås.
  • Midjens vidde reguleres med snøring.
  • Stor hette hvor vidde reguleres med snøring.
  • Merkets logo på venstre overarm.
  • Ribbestrikket kant nederst på ermene.
  • Termisk Indeks 4 (TEI 1-5), beregnet til å klare temperaturer mellom -15 ° C og -25 ° C.

Farge: Svart

Modellen er 189cm og bruker størrelse medium. 

Canada Goose ble startet så tidlig som i 1970 i en liten lagerbygning i Toronto, Canada. Helt siden den gang har de designet og utviklet sitt yttertøy og sine vinterjakker til det den ypperste kvalitet. De kommer stadig med nye unike design og innoverende materialvalg, uten å gå på kompromiss med den velkjente kvaliteten. Canada Goose sin Expedition parkas har vært fast følgesvenn til den første kanadieren som besteg Mount Everest, Laurie Skreslet. Fremdeles er modellen blant merkets største kommersielle suksesser, og en ytterjakke som overgår det meste av yttertøy for ekstreme forhold.

Retro og Canada Goose

I en årrekke har Canada Goose vært et fast inventar i sortimentet hos Retro. I en tid hvor merket reduserer antall utsalgssteder og prioriterer utvalgte forhandlere, er vi stolte over at vi er en av de største forhandlerne av Canada Goose i Norge. Hos oss kan du være sikker på at du finner en vinterjakke som kan følge deg i mange år fremover. Velg blant vinterjakker som Expedition Parka, Langford Parka, Crofton/Cypress Puffer eller Lodge Hoody, eller se vårt store utvalg av vester som Crofton, Cypress eller Garson, strikk som Stormont og Amherst. Vi har alltid også et stort utvalg luer og annet tilbehør. Søker du den perfekte parkasen eller dunjakken for å virkelig holde varmen er Canada Goose alltid et sikkert stikk og en god investering. Utforsk vårt store utvalg av vinterjakker og vester fra Canada Goose og finn dine favoritter.