Radian Onyx

8 000,-
Størrelse

Radian Onyx fra Scandinavian Edition er en varm dunjakke med 90/10 RDS -sertifisert dun. En mellomlang parka som er perfekt for å overleve den lange og kalde skandinaviske vinteren. Her har de brukt vanntette glidelåser på utsiden for ekstra funksjonalitet og et teknisk utseende.

 

Tekniske funksjoner:

- 20 000 mm vannsøyle for et 100% vanntett ansiktsstoff

- Vindtett

Pustende toveis mekanisk stretchmateriale

- Fast hette

- Utvendige midjelommer med vanntette glidelåser

- En innvendig brystlomme med glidelås

- To innvendige brystlommer med glidelås

- Vanntett glidelås foran

 

Komfortsone: +5 ° C til -15 ° C avhengig av personen og ytterligere klær

Isolert med 90/10 RDS -sertifisert dun

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.