BESTSELGER 🥇

Sonic Jacket Black

4 500,-
Størrelse

Sonic Jacket fra norske UBR er en ultralett dunjakke med masse stretch, innovativ søm-teknologi for minimal dunlekkasje og maks komfort. Jakken har fireveis stretch og er produsert i et blandingsmateriale med vind- og vannavvisende egenskaper.

• Tynt fôret, passer for bruk vår og høst.
• DWR-belagt ytterstoff.
• Lukkes med glidelås.
• To lommer foran, samt en innerlomme.
• Elastikk nederst på ermer og nederst på plagget.
• Detaljer i form av refleksprint

Modellen er 189 cm og har på seg størrelse medium.

Normal til litt liten i størrelsen. Ligger du mellom to størrelser anbefaler vi deg å gå opp.

UBR tilbyr tekniske jakker i utsøkt kvalitet og design til både kvinner og menn. Vi tilbyr et stort utvalg av favorittene fra merket. Elektra Coat, Skylar Coat og Thundra Parka er bestselgere til dame, og Raptor Vest, Regulator Coat og Sonic Jacket er store favoritter hos herre. Jakkene fra UBR er vind- og vanntette og har flere tekniske egenskaper som gjør disse jakkene til de perfekte valget i all slags vær. Her kan du se flere av nyhetene til dame fra UBR denne sesongen.

Klassiske jakker til den moderne mannen og kvinnen

UBR er et norsk merke som i 2009 lanserte sin første kleskolleksjon bestående av tre jakkemodeller som representerte deres svar på den moderne forretningsmannens -og kvinnenes behov. UBR-jakkene skulle være funksjonelle og brukes over både dress og hverdagsklær – i all slags vær. Vi er stolte av å tilby UBR til våre kunder og vi vet med sikkerhet at dette er yttertøy du blir fornøyd med.