Urban Midnight Blue

6 500,-
Størrelse

Parkas fra Scandinavian Edition. Urban Coat Midnight Blue er en flott ytterjakke som er inspirert av skandinaviske arkitektoniske linjer - med raffinerte linjer på midjelommekonstruksjonen. Den avtakbare hetteforingen, fylt med 3M Thinsulate-isolasjon, kombinert med et 3-lags ytre skall gjør Urban til en av våre mest allsidige stiler - perfekt for regnfulle høstdager eller luftige vårturer rundt din favorittby. Fôret er fylt med 80 g isolasjon. Begge jakkene kan brukes separat eller kombineres. Innerjakken er svart.

Viktige funksjoner:
- 3-i-1-konstruksjon
- 100% vanntett og vindtett skalljakke
Pustende toveis mekanisk stretch 3-lags stoff
- Innerjakke har 80 gsm isolasjon fra 3M Thinsulate
- 3M fold ned reflekterende
- Komfortsonen for begge jakkene til sammen er nede på -10 avhengig av person og ekstra klær som brukes

Farge: Blå (Merkets farge: Midnight Blue)

Normal passform. Modellen er 187 cm og bruker str. medium.

Det norske merket Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsplagg skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser. Dette har ført til stilrene kolleksjoner med klassiske snitt, tidløse farger og robuste materialer, som skapt for det skandinaviske været.

Funksjonalitet og stil

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på sine detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene deres, slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken eller regnjakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon. Vårt sortiment fra det norske merket strekker seg fra lette, tekniske ytterjakker som Hood, Cavai, Tender og Flair på vår og sommer, til isolerende ytterjakker som Radian, Meridian, Swell og Urban på høst og vinter. Det norske merket har noe for alle behov og værforhold!