Camicia Solana Tendon Sasso

2 800,-
Størrelse

Camicia Solana Tendon Sasso fra Barena Venezia er en kortermet skjorte med åpen, spredt krage, knappelukking, firkantede brystlommer og droppede skuldre for en avslappet passform. Skjorten har et naturlig rynkete poplin-materiale.

  • Kortermet skjorte i oversized passform
  • Åpen krage og to brystlommer
  • Knappelukking
  • Farge: beige

100% bomull

Oversized passform. Velg din vanlige størrelse eller gå ned for en mer normal passform.

Historien om det lille italienske selskapet Barena Venezia startet i 1961 da grunnleggeren Sandro Zara begynte å jobbe i moteindustrien. Som agent for et tekstilselskap orienterte han seg i mange tekstilarkiver i nedlagte ullfabrikker i Venezia og fikk god kjennskap til tradisjonell tekstil og originale mønstre. Som ble hans store inspirasjon og hovedkilde til Barena Venezia sine kolleksjoner. Da Zara møtte skredderen Massimo Pigozzo, ble Pigozzo utnevnt til kreativ direktør og i 1993 grunnla de offisielt Barena Venezia sammen.   

 

Workwear møter skreddersøm

Barena Venezia lar seg inspirere av stilen til de landlige innbyggerne av Venezia fra 1800-tallet. Da kleskoden for arbeidsklær var elegant til tross for at de arbeidet på landet. Da landsmenn faktisk jobbet iført tredelte dresser. Navnet Barena kommer fra det italienske begrepet «baro» som betyr «oppståtte land». Dette er en referanse til kjennetrekket til det venetianske landskapet der jakt og fiske ble praktisert på en «sanpierotta», den flatbunnede båten avbildet i merkets logo. Barena Venezia sitt utrykk er ikke sporty, klassisk eller uformell, det er en blanding av dem alle. De jobber stadig for å lage design som er enkel, diskré og lett å bruke, nøkkelen til dette er ved iherdig stofforskning, mønsterarbeid og myk skreddersøm.