Pier Ripstop Flower Print Shirt Beige Mix

2 800,-
Størrelse

Pier Ripstop Flower Print skjorten er laget av ren bomull ripstop og har en avslappet passform for å sikre pusteevne. Den har en camp-krage og en knepping foran, og den er detaljert med et blomstermønster over hele.

  • Avslappet passform
  • Camp-krage
  • Knepping foran
  • Blomstermønster

100% bomull

Modellen er 190 cm og har på seg størrelse large.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look