Ice Blue Button Down Oxford Shirt

2 200,-
Størrelse

Lys blå skjorte fra Drake's. Ice Blue Button Down Oxford Shirt er et varig ikon for herreklær, som ser like bra ut nå som det gjorde for et århundre siden. Det er en vare som er selve hjertet av det britiske merket, og dette er deres forsøk på å perfeksjonere den klassiske oxford-skjorten. Med en vanlig silhuett, flytende mellomfôr, en-nålskonstruksjon og – kanskje viktigst – en elegant rullekrage, er det en skjorte for alle anledninger.

  • Laget av bomull
  • Button-down krage med børstet, flytende mellomfôr
  • Boksfold
  • Enkel avrundet mansjett med én knapp
  • Brystlomme
  • Pisket 18L perlemorknapper

Farge: Lys blå

100% bomull. 

Modellen er 189cm og har på seg størrelse 40.

Drake’s ble grunnlagt av Michael Drake i Øst-London i 1977, bare en kort spasertur fra byens silkevev-røtter i Spitalfields. Opprinnelig en produsent av «skjerf, sjal og pledd» for menn, utvidet selskapet snart til håndlagde slips og lommetørklær, og designene deres fikk et rykte for kvalitet blant de eksklusive butikkene og varehusene i Paris, Milano, Tokyo og New York.

I dag, under veiledning av kreativ direktør Michael Hill, produserer Drake's myk skreddersøm i Italia, tradisjonelle strikkeplagg i Skottland, og skjorter i deres egen fabrikk i Chard, Somerset. Merkets filosofi var å produsere tidløse plagg og tilbehør med avslappet eleganse, en visjon Drake's fremdeles har i dag. Vi er stolte av å ha Drake's som et av våre varemerker!

Shop the look